(20.05.2019)

Skolen har 2 ledige læreplasser fra høsten 2019 innen oppgitte fagområder.
Er du interessert ber vi deg snarest, og innen tirsdag 28. mai sende søknad via annonsen.

Vi søker deg som er klar for videre opplæring innen faget i lag med ca 300 ansatte og 1150 elever.
Du må trives i lag med mange mennesker og like å arbeide i lag med andre.
En forutsetning for læreplassen er selvsagt at du har den utdanning som kreves for å kunne få starte i læreplass hos oss.
(25.03.2019)

16 flotte elever fra 7 forskjellige videregående skoler i Nordland var som hvert år i mars på studietur til Wien. Elevene hadde et stramt program; de ble kjent med byen, de hospiterte to dager på et gymnas og jobbet samtidig med et fordypningsprosjekt hvor de utforsket forskjellige sider ved kulturen og historien. En viktig del av ekskursjonen var varierte kulturopplevelser, for eksempel musikalen I am from Austria. Besøk av FN-bygget ga nye perspektiver på Norge i Europa og verden og mulige karriereveier. De fikk også mulighet å møte Andreas Pittler, en kjent østerisk forfatter, og kunne få signert boken som de fikk i gave. Elevene var veldig utadvendte og nysgjerrige. Alle brukte tysk flittig og mange har skaffet seg nye bekjente i Wien.

(09.01.2019)

Alle Vg3 klassene ved Polarsirkelen vgs, studiested Mjølan, fikk en annerledes start første skoledag etter juleferien.  Elevtjenesten, i samarbeid med avdelingslederne for de respektive utdanningsprogram, tok initiativ til en annerledes skoledag.

Temaet var livsmestring med utgangspunktet i studietilværelsen og fem ulike fokuspunkt:

• Karriereveiledning med rådgiver Berit Skjelvik.
  • Personlig økonomi med Marlene N. Andersen og Malin Maria Mathisen fra Sparebank1.
  • Kosthold med Hallgeir Kverneng, lærer på restaurant og matfag.
  • Studentliv med Kjell Jacobsen og en student fra Nord Universitet.
  • Fysisk og psykisk helse med Aina K. Bjørkmo fra rus/psykiatri i Rana kommune.

Tilbakemeldingene fra elevene i etterkant var udelt positive, de syntes det var relevant, smart, motiverende og nyttig og de hadde stort utbytte av dagen.

(15.10.2018)

Parkeringsplan og omleggeing av veg rundt TIP-bygget.