(18.02.2019)

Hei!

Ungdataundersøkelsen i Nordland gjennomføres blant elever i videregående skole. Ved Polarsirkelen videregående skole gjennomføres undersøkelsen i uke 14.

FORMÅL MED UNDERSØKELSEN

• Gi ungdommer i Nordland mulighet til å fortelle lokale politikere og myndigheter om hvordan det er å vokse opp i sitt lokalmiljø.
  • Skaffe ny kunnskap om ungdoms oppvekstvilkår til bruk i fylkets arbeid med denne aldersgruppen.
  • Gi mulighet for sammenligning med andre fylkeskommuner.

DET ER FRIVILLIG Å DELTA

• Undersøkelsen er frivillig.
  • De som svarer kan hoppe over spørsmål de ikke ønsker å svare på.
  • Foresatte med barn under 18 år kan reservere sitt barn fra å delta ved å gi beskjed til kontaktlærer (gi beskjed før uke 12).

PERSONVERN

• Deltakernes besvarelser vil bli behandlet fortrolig. Kun forskere og rådgivere i prosjektet og firmaet som registrerer besvarelsene vil få tilgang til svarene.
  • Ingen som har svart vil gjenkjennes når resultater fra undersøkelsen publiseres.

Ved spørsmål ber vi deg om å ta kontakt med kontaktlærer.

eksamenspapir-og--hatt
(09.01.2019)

Alle Vg3 klassene ved Polarsirkelen vgs, studiested Mjølan, fikk en annerledes start første skoledag etter juleferien.  Elevtjenesten, i samarbeid med avdelingslederne for de respektive utdanningsprogram, tok initiativ til en annerledes skoledag.

Temaet var livsmestring med utgangspunktet i studietilværelsen og fem ulike fokuspunkt:

• Karriereveiledning med rådgiver Berit Skjelvik.
  • Personlig økonomi med Marlene N. Andersen og Malin Maria Mathisen fra Sparebank1.
  • Kosthold med Hallgeir Kverneng, lærer på restaurant og matfag.
  • Studentliv med Kjell Jacobsen og en student fra Nord Universitet.
  • Fysisk og psykisk helse med Aina K. Bjørkmo fra rus/psykiatri i Rana kommune.

Tilbakemeldingene fra elevene i etterkant var udelt positive, de syntes det var relevant, smart, motiverende og nyttig og de hadde stort utbytte av dagen.

Parkeringsplan_Mjølan
(15.10.2018)

Parkeringsplan og omleggeing av veg rundt TIP-bygget.

(11.09.2018)

Det er elevene i KD2A som fikk en tegneoppgave på asfalten utenfor skolen.

Temaet var mandala som enkelt oversatt er en dekorasjon i en sirkel og der aktiviteten er viktigere enn resultatet.

De brukte hvitt og farget kritt.