(10.02.2020)

KD2A har laget disse fantastiske parykkene i papir. De har lært om Barokken (og rokokkoen), og har som en del av forarbeidet blant annet sett Sofia Coppolas film om Marie Antoinette, laget moodboard og utprøvinger i papir. De har også laget et smykke i porselen (både sort og hvit porselen) med inspirasjon fra parykken.

Til slutt tok de bilder i studioet på skolen, med barokkinspirert sminke (som de har gjort selv) Bildene er tatt av fotograf og lærer på Medier og Kommunikasjon; Pål Bikset.

(ikke alle elevene ønsket å bli tatt bilde av, men sporty medelever stilte opp som modeller for også de parykkene)

(14.01.2020)

Rektor Thomas Skonseng ønsket velkommen i det nye Auditoriet ved Polarsirkelen vgs. Salen var fullsatt av Vg1, Vg2 og Vg3 elever fra TIP og Elektro.

Francois Elsafadi har sitt hovedvirke som fordragsholder innen ledelse, gründerskap, motivasjon, økt selvinnsikt og økt kompetanse om hvordan mennesker fungerer og arbeider sammen. Han holdt et motiverende foredrag for oss tilhørere.

(09.12.2019)

Lærlingerådet skal tale lærlingenes sak

Nyskapningen «Lærlingrådet i Nordland» skal fremme lærlingenes rettigheter og  bidra til en trygg læretid.

Mer informasjon:

Benedicte Marie Finneide, leder, 959 98 298