(19.01.2017)

Vi inviterer til foreldremøte for foresatte som har elever på VG1 ved Polarsirkelen vgs, studiested Moheia. Vi ønsker å orientere om de valg elevene skal ta i vår. Valg som delvis blir bestemmende for deres videre skolegang ved studiestedet.

Orienteringen vil vare i underkant av en time. Skolens avdelingsledere og rådgivere vil sammen med studierektor være tilgjengelig i etterkant av orienteringen for de av dere som har spørsmål til det som blir presentert.

Møtet finner sted i skolens aula, tirsdag 31.01.17 klokken 19:00.

Velkommen!

Foreldremoete-for-foresatte-i-10_-klasse_articleimage.jpg
(17.01.2017)

Polarsirkelen videregående skole arrangerer to møter for foreldre til elever som avslutter 10. klasse våren 2017 -  den 26. januar og den 30. januar. Begge datoer kl. 18.00 i aulaen på studiested Moheia.

Møtene gir informasjon om videregående opplæring, og de opplæringstilbud vi har ved Polarsirkelen videregående skole.

Agenda:

•             Rektor ønsker velkommen.

•             Generell info om videregående opplæring

•             Informasjon om opplæringstilbud ved Polarsirkelen vgs.

•             Rådgivere og Oppfølgingstjenesten ved Polarsirkelen videregående skole er tilgjengelig for informasjon og veiledning.

til hjemmeside (3)[2].JPG
(16.01.2017)

I hele januar viser elevene på design og håndverk (DH) og det nye utdanningsprogrammet kunst design arkitektur (KDA) hva de har laget i sitt første halvår på videregående skole. Vg2 design og tekstil og den siste klassen med studiespesialisering med formgivingsfag er også med. Utstillinga viser alt fra tegning og maling til tekstil, leire, grafikk, tre og metall.

Fredag 6. januar var det åpning med alle elevene, lærere og noen foresatte tilstede.

Tidligere elev Iren Beathe Teigen åpnet utstillinga, hun snakket om hva hun har brukt utdanninga til og startet egen suksessfull bedrift.

Utstillinga er på Rana Museum og vil stå ut hele måneden, til 27. januar.

(12.01.2017)

Nordland fylkeskommune har utarbeidet felles, digitalt søknadsskjema for alle elever som ønsker å søke om særskilt tilrettelegging av eksamen. Søknadsskjemaet krever pålogging med MinID eller BankID. Skjemaet finnes på Nordland fylkeskommunes nettsider for eksamen. Følg denne lenken for nærmere informasjon :  https://www.nfk.no/tjenester/utdanning/utdanning-i-skole/eksamen/tilrettelagteksamen/

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}

Redaktør: Geir Johnsen | Webansvarlig: Håvard Vognild  | CMS/Webdesign: ACOS