TyskWien.jpg
(23.03.2017)

15 flotte elever fra 7 forskjellige videregående skoler i Nordland var i mars på studietur til Wien. Elevene hadde et stramt program; de ble kjent med byen, de hospiterte to dager på et gymnas og jobbet samtidig med et fordypningsprosjekt hvor de utforsket forskjellige sider ved kulturen og historien. En viktig del av ekskursjonen var varierte kulturopplevelser, for eksempel musikalen Schikaneder. Besøk av FN-bygget ga nye perspektiver på Norge i Europa og verden og mulige karriereveier. Elevene var veldig utadvendte og nysgjerrige. Alle brukte tysk flittig og mange har skaffet seg nye bekjente i Wien.

20170314_162556.jpg
(20.03.2017)

(17.10.2016)

I uke 42 og 43 er seks av elektroelevene på Vg2 på utveksling ved Wilhelm Maybach Schule i Heilbronn, Tyskland.

Elektro har hatt samarbeid med denne skolen i flere år, og under oppholdet får elevene oppleve hvordan det er å gå på tysk skole, de drar på ulike bedriftsbesøk, og deltar på ekskursjoner i regi av mottakerskolen. Dette er et Erasmus+ prosjekt, finansiert av SIU. Vi ønsker elevene lykke til i Tyskland, og håper de får et flott opphold der.

Rektor ved Polarsirkelen videregående skole, Thomas Skonseng
(28.09.2016)

Thomas Skonseng har takket ja til rektorstillingen ved Polarsirkelen videregående skole. Ranværingen kommer fra stillingen som enhetsdirektør ved Helgelandssykehuset.

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}

Redaktør: Geir Johnsen | Webansvarlig: Håvard Vognild  | CMS/Webdesign: ACOS