Du er her:

Bruken av Skype for Business

Klikk for stort bilde 

Til alle nye brukere av Skype for Business.

 

Alle maskiner som er levert fra Polarsirkelen videregående skole, har fått installert Skype for Business. Dette programmet krever bare at du har åpnet det en gang, med din pålogging, før det fungerer som det skal i neste øyeblikk :-)

 

Når du forsøker å logge deg på ved hjelp av en Link fra din lærer, vil du få opp en side som stiller deg spørsmålet om du vil åpne “Skype Meetings App”, eller du vil se litt lengre ned på siden, blå skrift som sier “Bli med ved hjelp av skrivebordsappen for Skype for Business”. 

 

Om du benytter det første valget, vil du komme inn som en anonym bruker, men må da legge inn ditt navn, om din lærer har satt opp møtet riktig.

 

Benytter du derimot valg to, altså å bli med ved hjelp av skrivebordsappen for Skype for Business, vil du måtte logge inn med din skole e-post(Ditt Feide brukernavn@vgs.nfk.no), før du da igjen logger på med din Feide bruker(Brukernavn og passord), når du har gjort dette en gang, slipper du som regel mange pålogginger, men kan bare trykke deg rett igjennom, skype for Business på din maskin, kan logge deg inn neste gang. 

 

Benytt derfor alternativ to, og bruk skole PCn uten å bli plaget med annen pålogging. 

 

 

 

Spørsmål kan stilles til IKT via IT hjelpen. ;-) 

 

 

 

Hold deg hjemme, å jobb godt med skolearbeidet. Ta kontakt med læreren din om det skulle være noe du lurer på, eller savner.