Du er her:

Gradvis åpning av Polarsirkelen videregående skole.

Klikk for stort bilde Alissa Eckert - CDC Fra mandag 27. april åpner skolen for undervisning i programfagene på Vg2 og Vg3 yrkesfaglige utdanningsprogram.

Sentrale myndigheter har uttalt at stadig flere utdanningsløp skal åpnes opp for undervisning på skolen, men datoer for dette er ikke klare enda.

Det er laget en smittevernveileder som skolen vil følge når vi etter hvert åpner.

Skolen vil gjennomføre ekstra opplæring på smittevern, det er innført hyppigere og mer grundig renhold, og vi innfører egne regler og rutiner for hvert enkelt utdanningsprogram for å ivareta sikkerheten for den enkelte på en best mulig måte.

Elev og lærlingtjenesten og skolehelsetjenesten er tilgjengelig for alle våre elever både på skolen, telefon og på nett hvis du trenger noen å snakke med.