Deco – design ecological

Her presenteres vi den nye logoen for Comenius skolesamarbeids-prosjektet som vi driver på Studiespesialisering med Formgivingsfag. Alle samarbeidsskolene (fra Kypros, Frankrike, Belgia, Tyskland og Norge) har hatt lokale logo konkurranser i sine land, og på prosjektets første samling her på Polarsirkelen i oktober ble de tre beste fra hvert land stilt ut i glassgata  på Mjølan.

Mange elever og lærere var med på å stemme frem den de mente var best egnet til å representere prosjektet. Flest stemmer fikk Alexander Jonassens forslag (FO 3A). Mens andre plassen gikk til en elev ved den kypriotiske skolen og tredje plassen til en norsk elev.

Vi er stolte over at det var et norsk forslag som ble valgt!

Logoen vil nå bli brukt på nettstedet som er opprettet. Og dersom noen har interesse av å følge prosjektet finner dere mye stoff på vår nettside ; www.comenius-deco.net  .