plakat

Elevene ved Musikk, dans og drama ved studiested Mjølan viser nå forestillingen «Vi veit du ikke tenk på det».

AktivitetMjølan.jpg

Informasjon om aktiviter ved Polarsirkelen videregående skole sommeren 2016.

Bøker til utlån

Oppstart for Læreplasskurs i uke 36

Film som er laget på et animasjonskurs for lærere i Nordland fylke ved Polarsirkelen vgs våren 2012

P1050878
Formgivingsfag elever gjorde en glimrende presentasjon på engelsk av sitt økologiske hus på avslutningsmøtet som ble holdt ved Senefelder schule i Treuchtlingen i Tyskland fra 2- 8 mai 2011.

I perioden 13.-18. januar har MD3a/b besøk av 18 elever og en lærer fra International College (IC) i Beirut. Det er andre gang vi har besøk fra Beirut. Tirsdag 17. januar vil det bli en liten visning av elevsamarbeidet. Hvis noen er nysgjerrig og vil ta en titt, er det mulig å komme i dramasalen kl 12.30, (med forbehold om plass hvis det skulle bli stor pågang).

Russisk

Russiske fotballspillere på omvisning på Polarsirkelen videregående skole

I mer enn ti år har Polarsirkelen og Moheia samarbeidet med Tannbergskolan i Lycksele om biologiekskursjoner. Så også i år.
18 svenske elever og 2 lærere ankom Moheia tirsdag 8/5 på ettermiddagen. De ble møtt i kantina av de 17 norske Bi1-elevene med pizza og bli-kjent leker.

Bussruter3.jpg

Bussruter for elever med vekslende undervisningssted i løpet av skoledagen. (Ranahallen, Stålhallen, studiestedene Moheia og Mjølan)